četvrtak, 22. februara 2024.

Do kraja godine povezati Valjevo sa “Milošem Velikim”

Objavljeno: 26. februara 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Ministar građevinarstva Tomislav Momirović poručio je da Valjevo do kraja ove godine mora da bude povezano sa auto-putem „Miloš Veliki“, prenosi Tanjug.

Ministar Momirović je poručio da do kraja ove godine Valjevo mora da bude povezano sa auto-putem „Miloš Veliki“, kako bi značajne investicije koje je velikim naporom obezbedio predsednik Aleksandar Vučić u Valjevu bile realizovane.

„Velikim naporom predsednika Republike i celog njegovog kabineta velike investicije dolaze u Valjevo, ali ako mi ne budemo uspeli da Valjevo povežemo sa auto-putem Miloš Veliki, a to je ova saobraćajnica Iverak–Lajkovica, pitanje je da li će biti realizovane ne samo te nego i druge investicije. Zaista moramo da ubrzamo radove“, rekao je Momirović tokom obilaska gradilišta buduće brze saobraćajnice.

Dodao je kako je u prošlosti bilo problema sa eksproprijacijom, ali da će taj posao ubrzo biti završen.

„Činjenica je da samo na ovoj deonici postoji 1.400 parcela koje je trebalo eksproprisati, 80 odsto tog posla je završeno i mi više nemamo vremena za čekanje. U narednih sedam dana će biti završeno i ovo što nije urađeno i mislim da do kraja godine možemo da završimo“, ocenio je ministar Momirović, a prenosi Tanjug.

Autor fotografije Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *