utorak, 23. aprila 2024.

DS: Krah gradske vlasti u Valjevu

Objavljeno: 23. juna 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

VALJEVO-U saopštenju za javnost Gradski odbor Demokratske stranke navodi da je, nakon hapšenja načelnika Gradske uprave, valjevska vlast doživela krah, te da bi čelnici Valjeva trebalo da podnesu ostavku, da se raspusti Skupština grada i uvudu privremene mere.

„U duhu demokratije i poštovanja ljudskih prava, niko nije kriv dok se ne dokaže krivica i stupi na snagu pravosnažna presuda. Ali šteta gradu i građanima Valjeva je već naneta od strane vladajuće koalicije SNS-SPS. Za godinu dana vlasti ove garniture, čiji je je jedan od najznačajnijih funkcionera uhapšen, drugi još značajniji u inostranstvu, a treći za vreme svih ovih događaja provodi vreme u Gradskoj upravi u prisustvu  policije, signal su da se u Valjevu već dugo vremena ne radi u interesu građana, već u ličnom interesu. I zato je prvi korak valjevskih vlastodržaca podnošenje ostavki, raspuštanje Skupštine grada i uvođenje privremenih mera u Grad Valjevo“, kaže se u saopštenju za javnost.

Valjevske demokrate navode da je hapšenje načelnika, dvoje zaposlenih u Gradskoj upravi i pet odgovornih lica u privatnim firmama, šokiralo je Valjevce, ali i poslalo negativnu poruku svim potencijalnim investitorima da u Valjevu vladaju korupcija i kriminal.

2 komentara na “DS: Krah gradske vlasti u Valjevu

    1. Ljubim te Ljubice, dela reci sta se to zna o demokratama? Ili to pises po onoj staroj „drz te vuka, dok lisice meso jedu“???

      5

      3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *