subota, 20. aprila 2024.

Grad kupio Domu zdravlja dva nova saniteta

Objavljeno: 19. maja 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Zahvaljujući novcu koji je obezbeđen iz budžeta Grada, kao osnivača ustanove, Dom zdarvlja je dobio dva nova saniteta, ukupne vrednosti oko deset miliona dinara, računajući i njihovu opremu.

Prethodni sanitet, kako je rekao direktor Zaven Der Hazarjan, valjevski Dom zdravlja dobio je još daleke 2003. godine i to kao donaciju. Sa nova dva sanitetska vozila, kako je istakao, Dom zdravlja sada raspolaže renomiranim voznim parkom, pa će zahvaljujući tome moći da pruža još kvalitetnije usluge.

Da će se opremanje Doma zdravlja nastaviti i u narednom periodu, danas je potvrdio i gradonačelnik Slobodan Gvozdenović, hvaleći ovu ustanovu za najviše ocene koje je dobila u procesu poslednje akreditacije i navodeći da je sadašnja gradska vlast, ispunjavajući obaveze koje kao osnivač ima prema Domu zdravlja, u njega uložila oko 30 miliona dinara.

„Ova dva saniteta su samo početak u modernizaciji voznog parka, pošto sam kontaktirao sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom. Namera je da se nabave još dva ili tri saniteta i time zaokruži priča voznog parka, pošto postoji potreba za hitnim prevozima pacijenata za Beograd, a Valjevo je i centar sekundarne zdravstvene zaštite u okrugu sa svojom regionalnom bolnicom“, najavio je gradonačelnik.

Po njegovim rečima, Dom zdravlja će imati značajno mesto i u budućem projektu „Valjevo – zdrav grad“, kao i da ta ustanova može da očekuje i dalju pomoć gradske vlasti.

8 komentara na “Grad kupio Domu zdravlja dva nova saniteta

 1. Lepo je videti , radio sam tu i znam d anma nije bilo Norvrske gradjani Vlajeva i okoline kao imi koji smo radili ne bi bili u mogucnosti da da tada pruzamo adekvatnu zdravstevnu tj. hitnu pomoc.Gradonacelniki dr Zaven nisu pomenuli da su dobijena vozila i sa studenske olimpijade .No kako god men i nas gradjane interesuje koliko novca je kako on kaze {gradonacelnik dao kao da su to njegovi novci} , i zasta su utroseni .Da objasni kako je mogao da placa doktore koji jos uvekne rade { pomenuo je rendgenologa , rendgen tehnicara}, i da kaze pravo finansijsko stanje i da kaze nesto o mobingu radnik a i koliko je upravo zbog mobinga Ustanova na celu sa dr Zavenom platila i razno raznim inspekcijama , a postoje dva prvanika i kako to da Dom zdravlja zastupa advokat kada na to pravo nema?I jos x problema koja se kriju to odgovorno tvrdim .Ovde gradonacelnik Gvozdenovic nestokrije ili nije obavesten ?St aje upitanju kada je Dom zdavlja dobio najvise novca?Sta je sa Hitnom koja radi kao iz 18 veka ?Koliko ima podnetih raznoraznih prijava protiv Doma zdravlja i zbog cega?

  20

  0
  1. Da se nadjemo pa da dogovorimo i za vozilo za Dom zdravlja, ali ja se necu ugraditi .Vazi javi se portalu ostavi broj ili ja da ti javno ostavim .Medjutim znate i sami da se lako otkrije ko pise !Nemoj da ste toliko opusteni .Narvno moja ponuda psotoji.

   25

   -3
  1. Gorane zasto ne pitas za veliku pravnicu Dasovic ili za visokostrucnu osobu na salteru za informacije koja ide da broji pare sa Ljubom Vesic na stomatologiju ili za spremacicu koja je Bozickina komsinica primljena kao perac kola a radi na stomatologiji kao pomocna radnica .Znam da sve znas no momce kreni.Znamo i mi nesto.

   15

   0
 2. A možda da obezbedi i direktorku Zavoda? Pored video nadzora… Sve ima početak i kraj osimSNS.

  0

  16

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *