sreda, 19. juna 2024.

Janko Gagić se vraća u Vidrak

Objavljeno: 22. jula 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Janko Gagić (arhiva)
Janko Gagić (arhiva)

VALJEVO- Bivši direktor Vidraka Janko Gagić (SNS) biće vraćen u to JKP. Gagić je u izjavi za Patak radio potvrdio da je po odluci inspekcije rada dobio rešenje o vraćanju na posao, do okončanja sudskog postupka. Gagića je 28. februara smenila nova vladajuća koalicija predvođena SPS. Gagić je zbog toga što smatra da je njegova smena nezakonita, jer je izabran po konkursu, ali i zbog činjenice da je Vidrak po zakonu dužan da ga rasporedi na drugo radno mesto, poveo dva sudska spora koja se vode pred Osnovnim sudom. Gagić kaže da je rešenje o vraćanju na posao do okončanja sudskog postupka dobio krajem prošle sedmice.

Identične sporove vodi i bivša direktorka Centra za kulturu Slađana Marković (SNS), dok spor protiv Grada zbog, kako smatra, nezakonite smene vodi i bivši direktor Toplane Ivko Stojković (SNS). On za razliku od bivši direktora Vidraka i Centra za kulturu, ne vodi spor za raspoređivanje na drugo radno mesto, pošto se vratio  u VII školu, gde je radio do imenovanja na mesto direktora Toplane.

2 komentara na “Janko Gagić se vraća u Vidrak

  1. E gde je spao učitelj, da ga vrate da bude levo smetalo, to su stručni kadrovi SNSa. Učitelj učiteljice geometri iskompleksirani ekperti i dr.

    0

    0
  2. Kakav je to stručnjak SNS moli, tuži se da ga vrate na posao. Ako je stručnjak naći će drugi posao, ako nije neka ide u SNS da mu oni i Glišić sa Uba nadju posao.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *