utorak, 28. maja 2024.

Lisac: Uslovi kao u srednjem veku

Objavljeno: 10. septembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Odluka o učešću Metalca u Jadranskoj ABA ligi biće poznata sutra, rekao je prvi čovek regionalnog košarkaškog takmičenja Roman Lisac. Lisac je rekao da je veliki optimista da će Valjevci ispuniti zahteve ABA lige, koji nisu mali, ali je dodao i da je iznenađen što tako veliki grad kao Valjevo nema pravu sportsku dvoranu, objavila je agencija Beta. On je prilikom posete Valjevu svojim domaćinima stavio primedbe na manjkavosti sportske dvorane, koja je izgrađena još 1973. godine. Lisac je u izjavi za TV Valjevo plus ocenio da su uslovi u Valjevu kao u srednjem veku i da to mora da se promeni da bi Metalac učestvovao u ovom takmičenju.

“ Dvorana je u veoma lošem stanju, a mi ćemo tražiti minimum minimuma.U ovakvim okolnostima ne može da se igra, a mi ćemo tražiti minimalne stvari vezane za dvoranu, parket, koševe, semafore i svlačionice, bar za goste i sudije. Niko od vas, ni od čelnika Valjeva ne želi da neko iz Slovenije, Bugarske ili Hravtske priča da su bili u hali koja ima uslove kao u srednjem veku”, rekao je Lisac.

Metalcu je za učešće u ABA ligi ponuđen naknadni poziv, koji košta 150.000 evra, posle otkazivanja Radničkog iz Kragujevca uslovljenog finansijskim problemima.

Foto: sport014.rs

Jedan komentar na “Lisac: Uslovi kao u srednjem veku

  1. Ima Valjevo Tajkune koji prave mostove što nikome ne služe, asvaltiraju blatom, i slikaju se kao uspešni privrednici. Poćuta je napravio halu za 40.000.000 din. kod Studenta, ta hala je iz XXI veka, samo što je defektolog Poćuta ostao u XIX veku.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *