utorak, 21. maja 2024.

Milena Đuričić podnela ostavku

Objavljeno: 5. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Načelnica Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Milena Đuričić podneo je ostavku na tu funkciju. Ona je na tom mestu provela više od godinu dana, a postavljena je kao kadar Srpske napredne stranke. Međutim, već u junu ove godine valjevski naprednjaci su tražili njenu smenu, ali je na toj funkciji je ostala zahvaljujući podržci socijalista i gradonačelnika Stanka Terzića. Milena Đurič je u kratkoj telefonskoj izjavio Radio Patku potvrdila da je podnela ostavku iz ličnih razloga.

Umesto Milene Đuričić, kako nezvanično saznajemo, novi načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove biće načelnik Odeljenja  za lokalni razvoj Stamenko Svitlica, dok će na njegovo mesto biti postavljen Andra Savčić iz Direkcije za robne rezerve.

 

5 komentara na “Milena Đuričić podnela ostavku

  1. Jeste. Andra Savčić je kum je Mikinog starijeg sina i veliki neradnik. Studirao je malo kraće od 100 godina. To je još jedan pokazatelj koliko SNS nema ljude.
   Inače, to odeljenje bi trebalo da bude motor razvoja našeg grada, a na njegovo čelo je postavljen neradnik i neznalica Andra Savčić u gradu još poznat i pod nadimcima Snajper i Triper.

   0

   0
 1. Da li ovo moze ozbiljna zena, sta je pricala i sad podnosi ostavku.Koje likove dovode ovi naprednjaci, pre podne jedno misle i rade a uvece drugo, sta tek rade sa Drzavom.SRAMOTA.

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *