utorak, 23. aprila 2024.

Napadnut snimatelj TV Valjevo plus

Objavljeno: 4. decembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Tokom današnjeg protesta, kada je grupa građana blokirala put za Beograd, došlo je incidenta kada je napadnut snimatelj TV Valjevo plus. Kako je objavila ta medijska kuća, tokom protesta je jedan muškarac, nakon što nije uspeo da svojim automobilom prođe kroz okupljeni narod, krenuo da se obračunava sa okupljenim građanima i tom prilikom je napao ekipu TV Valjevo plus, koja je izveštavala sa ovog skupa.

“To lice je uz pretnje i povike najpre udarilo šakom kameru i onesposobilo je. Potom su ga na zemlju oborili protestanti, a onda i udaljili od okupljene grupe na saobraćajnici”, objavila je ova televizija.

https://youtu.be/Qzvlu7U8dGo

Od današnjem protesta u Popučkama odustao je Narodni pokret „Marš s Kolubare“ jer je pre početka protesta blokiran put put za Beograd. Kako su rekli, oni su najavili narodni zbor, a ne blokadu puta i zato su odustali od današnjeg protesta.

S druge strane, grupa građana je danas u Popučkama, poput mnogih građana širom Srbije, blokirala saobraćajnicu na neko vreme, a nakon toga su se razišli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *