petak, 12. aprila 2024.

Novi pomoćnik gradonačelnika

Objavljeno: 30. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Gradonačelnik Valjeva imenovao je svog novog pomoćnika. Reč je o Svetlani Marković, diplomiranoj novinarki, koja je bila nekadašnji šef Odseka za informisanje i protokol Grada Valjeva.

To je trenutno treći pomoćnik gradonačelnika, s obzirom da se od ranije na toj funkciji nalaze Nikola Radojičić (SPS) i Mirko Kovačević (SNS), ali za sada nije poznato sa koje stranačke kvote dolazi na to mesto Svetlana Marković. Ona je, naime, bila dugogodipnji član DS a svojevremeno i član Gradskog odbora valjevskih demokrata. Tu stranku, koliko je poznato, napustila je pre nekoliko meseci, ali nije poznato da li se u međuvremenu učlanila u neku od stranaka koje čine vladajuću koaliciju ili na mesto pomoćnika gradonačelnika dolazi kao nestranačka ličnost.

Svetlana Marković je do 2008. godine bila novinar Radio Patka, a onda je prešla u Gradsku upravu i bila na poziciji šefa Odseka za informisanje i protokol sve do maja 2017. godine kada je Odsek ukinut. Potom je bila u Odeljenju za poslove organa Grada, gde je takođe obavljala poslove informisanja.

Jedan komentar na “Novi pomoćnik gradonačelnika

  1. Bruka, mi svi treba da podržimo Vučića i da se prosečne plate odmah dignu na 900 evra. Ali problem je u tome što samo dvadesetak posto ima neto platu o kojoj stalno pričaju, dok ostali bauljaju da prežive sa platama do 35000 dinara i penzijama od 7 do 25000, njih je oko 80%.

    Ko zna možda će Ceca baš sad početi da „pegla“ te ogromne socijalne razlike… Ne verujem da je ušla u sistem, ovakav kakav je, samo da bi ga podržala? Duboko verujem da će nešto menjati na bolje. Jer u protivnom kako će sutra deci objasniti zašto je podržala sistem SNS koji je razorio sve društvene vrednosti. Znam sigurno da je Ceca protiv plagijata, Jovanjice, Gima, Sava Male, helikoptera…, ona je stvarno diplomirala…

    Srećno, ja očekujem boljitak u mom okruženju, a možda i lično u življenju…

    0

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *