subota, 20. jula 2024.

Prsluci i priručnici za đake prvake

Objavljeno: 19. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Svi mionički đaci prvaci dobili su svetloodbojne prsluke i priručnik za pravilno ponašanje dece u saobraćaju. Ova akcija je organizovana u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju. Savet za bezbednost mioničke opštine je za mališane, koji su ove godine prvi put seli u đačke klupe, organizovao teorijsku i praktičnu nastavu, kako bi se upoznali sa pravilnim ponašanjem u saobraćaju. Ovoj akciji je prisustvovao i predsednik Opštine Boban Janković.

„Nama je bezbednost dece u saobraćaju najbitnija i zbog toga lokalna samouprava čini sve što je u njenoj moći, da ne bi došlo do neželjenih situacija. Edukacija je veoma važna i zbog toga je odlučeno da Savet za bezbednost u saobraćaju organizuje predavanje o pravilima ponašanja u saobraćaju za naše đake prvake“, rekao je Janković.

Kako je najavljeno, edukativna kampanja će u narednom periodu, pored dece, biti usmerena i na roditelje, nastavnike i vozače.

Izvor: Patak online

Jedan komentar na “Prsluci i priručnici za đake prvake

  1. Prsluci ce samo da zaslepe vozace, a to da li ce vozac uspeti da zaustavi vozilo pre nego sto dete izleti pred vozilo to zavisi od drugih stvari.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *