subota, 20. jula 2024.

Radovi u Karađorđevoj neće biti završeni u roku

Objavljeno: 3. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Rekonstrukcija Karadjordjeve ulice, na potezu od zgrade Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom, neće biti završena u planiranom roku, već sa zakašnjenjem od šest dana. Rok za završetak radova je 4. jul, međutim, preduzeće „Kompresor ing“, koje je angažovano na ovom poslu, radove će završiti tek do idućeg petka. Iako su iz Gradske direkcije ranije najavljivali da će radovi biti završeni najmanje dva dana pre roka, po najnovijim informacijama, Karađorđeva će u saobraćaj ponovo biti puštene tek idućeg petka.

Direktor Gradske direkcije Dragan Jeremić kaže da se kasni nekoliko dana u odnosu na planirani rok jer zbog kiše nije bilo moguće ranije postaviti novi sloj asfalta. „Prvi sloj asfalta debljine sedam centimetara je postavljen juče u jednom delu Karađorđeve, drugi će biti postavljen u ponedeljak, a nakon toga će biti završeni preostali radovi vezani za javnu rasvetu“, kaže Jeremić.

Radovi su koštali 30 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz gradske kase. Rekonstrukcija prvog dela Karađorđeve ulice u dužini od 750 metara je završena 2011. godine. Sada preostaje još zamena asfalta u delu Karađorđeve od “Beograd kafane” do raskrsnice sa Uzun Mirkovom ulicom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *