sreda, 24. aprila 2024.

Uhapšeni Beograđani

Objavljeno: 4. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je dve osobe iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda naneta opasnim predmetom. Uhapšeni su M. D. (33) i V. N. (33), za koje se, prema navodima policije, sumnja da su u noći između 31. avgusta i 1. septembra došli do portirnice jedne firme na području Ljiga, polomili staklo na izlogu i od portira tražili broj telefona gazde, a potom udarili portira u glavu i pobegli sa lica mesta.

„Nešto kasnije, M. D. i V. N. su se vratili u dvorište firme i, kako se sumnja, zapaljivom tečnošću polili kombi marke „mercedes“, a potom ga zapalili. Tom prilikom portir i dvojica osumnjičenih zadobili su lake telesne povrede. M. D. i V. N. su zatim automobilom marke „sab“, kojim je upravljao V. N. pokušali da pobegnu, sleteli sa puta i udarili u zaštitnu ogradu“, navodi se u policijskom saopštenju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima  je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *