utorak, 30. aprila 2024.

Nataši Kristić nagrada „Omiljeni profesor Srbije“

Objavljeno: 12. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Profesorka Valjevske gimnazije Nataša Kristić dobila je nagradu „Omiljeni profesor Srbije“, koja se dodeljuje već šesnaestu godinu zaredom, na beogradskom sajmu obrazovanja EDUfair. U izboru omiljenog profesora ove godine je učestvovalo 2.600 učenika srednjih škola iz cele Srbije, a ubedljivu pobedu je odnela gimnazijska profesorka Nataša Kristić.

„Osvajanje nagrada uvek predstavlja zadovoljstvo, jer dolazi kao potvrda dugotrajnog rada i velikih napora. No, nagrade kao ova nadilaze sve druge. Njihova snaga počiva u meri srca. Kada Vas proglase najboljim, to znači da su Vas čuli, kad Vam kažu da ste omiljeni, sigurno ste im ukrali srce. Ima li slađeg i potpunijeg nadahnuća od tog“, rekla je Nataša Kristić. Ona je  nagradu primila u pratnji svojih đaka iz Valjevske gimnazije.

Valjevski gimnazijalci za svoju profesorku likovnog kažu da je svestrana, pouzdana, da lepo govori, ali i da je uvek spremna da sasluša svoje đake. Navode da su njena predavanja originalna, sa puno zanimljivosti, da ume uvek da im da dobar savet i da im pomaže da u svemu pronađu lepotu.

Foto: EDUfair

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *