utorak, 28. maja 2024.

Pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala Patak online i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Ni jedan deo sa portala Patak online ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

AUTORSKA PRAVA

Portal Patak online polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne i vizuelne materijale, baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala Patak online  i podložno je tužbi.

Delovi ili ceo web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja portala Patak online. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

KOMENTARI

Patak online zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišnjenje autora komentara i ne predstavljaju stavove portala Patak online.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *