petak, 11. oktobra 2024.

Search

Edukativni koncerti

Objavljeno: 7. oktobra 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Povodom obeležavanja Dečje nedelje, Muzička škola ,,Živorad Grbić“  i ove godine tradicionalno organizuje seriju edukativnih koncerata pod nazivom „Moj prvi koncert“, koji će se realizovati u periodu od danas do 11. oktobra.

Kako je saopšteno, ovi koncerti imaju za cilj da najmlađim sugrađanima, predškolskim i starijim vaspitnim grupama, približe svet muzike i probude u njima interesovanje i ljubav prema ovoj umetnosti.

Deca će kroz slušni i vizuelni doživljaj imati priliku da upoznaju različite muzičke instrumente, njihove karakteristike, kao i njihovu ulogu u nekim od najlepših dela klasične muzike.

Pored matične škole u Valjevu, koncerti će se održati i u mestima gde MŠ ,,Živorad Grbić“ ima svoja izdvojena odeljenja. Raspored održavanja koncerata je sledeći:

Valjevo: 7. i 8. oktobar u 10 i 11 časova, Koncertna sala Muzičke škole „Živorad Grbić“

Osečina: 8. oktobar u 10.00 časova, Velika sala Narodne biblioteke

Lajkovac: 8. oktobar u 12.00 časova, Kulturni centar „Hadži Ruvim“

Mionica: 9. oktobar u 10.30 časova, PU „Neven“

Ovaj interaktivni program realizuje se u saradnji sa predškolskim ustanovama PU „Milica Nožica“ Valjevo, PU „Lane“ Osečina, PU „Neven“ Mionica, OVC „Braća Nedić“ Osečina, Narodna Biblioteka Osečina i Kulturnim centrom “Hadži Ruvim“ Lajkovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *