petak, 11. oktobra 2024.

Search

Novi ugovor Ministarstva odbrane sa Krušikom

Objavljeno: 9. oktobra 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Potpisivanje ugovora u Krušiku, foto: Ministarstvo odbrane
Potpisivanje ugovora u Krušiku, foto: Ministarstvo odbrane

VALJEVO- Ministarstvo odbrane i HK „Krušik“ su potpisali ugovor o nabavci proizvoda iz asortimana „Krušika“ za opremanje Vojske Srbije. Potpisivanju ugovora u Valjevu je prisustvovao ministar odbrane Bratislav Gašić.

Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva odbrane, ministar Gašić je rekao da je potpisivanje ugovora značajno kako za Vojsku Srbije, tako i za domaću odbrambenu industriju, konkretno u ovom slučaju za kompaniju „Krušik“.

Ministar Bratislav Gašić u poseti Krušiku, foto: Ministarstvo odbrane

„Ovo je još jedan primer da Republika Srbija i Ministarstvo odbrane brinu o potrebama Vojske Srbije i konstantno rade na jačanju njenih sposobnosti, u isto vreme vodeći računa o ulaganju u našu odbrambenu industriju i snaženju njenih kapaciteta. Naglasio bih da je važno da naše fabrike na prvo mesto stave potrebe, odnosno prioritete Vojske Srbije i na taj način daju svoj doprinos jačanju bezbednosti naše zemlje i svih njenih građana“, rekao je ministar odbrane.

Sastanak u Krušiku, foto: Ministarstvo odbrane

Govoreći o namenskoj industriji, ministar Gašić naglasio je da se ona već dokazala kao pouzdan partner Vojsci Srbije u modernizaciji i unapređenju njenih sposobnosti.

Tokom jučerašnje posete ministar odbrane sastao se sa rukovodstvom HK „Krušik“ sa kojim su razmatrana pitanja od značaja za poslovanje fabrike i planovi za naredni period, a potom je obišao Pogon zaštite, objavljeno je na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane.

Jedan komentar na “Novi ugovor Ministarstva odbrane sa Krušikom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *