utorak, 30. aprila 2024.

Strahinju posetili košarkaši Metalca

Objavljeno: 13. marta 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Desetogodišnjeg dečaka Strahinju Tabića, koji je svima održao lekciju o poštenju, pošto je na ulici pronašao 6.000 dinara i predao ih učiteljici, posetili su košarkaši valjevskom „Metalca“. Gest učenika četvrtog razreda OŠ „Milovan Glišić“ oduševio je mnoge građane širom Srbije, a nije prošao nezapažen ni kod valjevskih košarkaša, koji su malom Stahinji i njegovi školskim drugovima juče priredili veliko iznenađenje, kada su im tokom nastave došli u posetu.

Strahinja i njegovi drugari nisu krili oduševljenje kada su na vratima učionice ugledali prvotimce „Metalca“ Dušana Kutlešića, Slavka Vraneša, Marka Ljubičića i Nikolu Jevtovića. „ Lep gest koji je učinio Strahinja ne sme da prođe nezapaženo i zato smo mi ovde sa vama“, poručili su Strahinji i njegovim drugarima prvotimci valjevskog „Metalca“.

Mali-veliki čovek Strahinja Tabić nije krio oduševljene valjevskim košarkašima. „U medijima su čuli za mene, pa su rešili da me obiđu. Mnogo sam srećan zbog toga što su došli“, rekao je Strahinja.

Košarkaši „Metalca“ uručili su malom Strahinji i kesu sa poklonima, među kojima su i ulaznice za narednu utakmicu koju Metalac igra već u subotu na domaćem terenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *