utorak, 30. aprila 2024.

Pretučen policajac

Objavljeno: 20. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Policajac Mirko Božović (30)  je pretučen u centru Mionice, u blizini zgrade policije. Njega su zbog zbog ranijeg sukoba pretukli otac i sin B.J. i S.J. iz mioničkog sela Tolić. Policajcu je pukla bubna opna i zadobio je brojne povrede glave, a protiv oca i sina su podnete prijave zbog nasilničkog ponašanja. Inicident se dogodio u blizini kafića „Knez“, preko puta policijske zgrade u Mionici.

“ Motiv za napad je raniji sukob koji je navodno policajac Božović imao sa S.J. Krajem decembra prošle godine Božović je, zajedno sa kolegama, pokušao da spreči masovnu tuču koja je izbila u kafiću ’Knez’ i tada je, navodno, u metežu, povređen S.J. Otac i sin su ovim napadom, najverovatnije, rešili da se osvete policajcu koji je te noći bio na dužnosti i postupao u skladu sa sa svojim ovlašćenjima”, navode naši policijski izvoru.

Povređenom policajci lekaru u valjevskoj bolnici su konstatovali brojne povrede, a on je nakon ukazane lekarske pomoći, pušten na kućno lečenje. “ Ovo očigledan pokušaj pojedinca da pravdu uzme u svoje ruku. Napadači na policajca, otac i sin, nakon incidenta u kafiću, gde je navodno S.J. povređen prilikom interevencije policije, nisu do dana današnjeg podneli bilo kakvu prestavku niti prijavu protiv policajca Mirka Božovića  za eventualno prekoračenje ovlašćenja”, navodi u saopštenju za javnost Policijski sindikat Srbije.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *