utorak, 23. jula 2024.

Izborna konvencija SPS-PUPS-JS

Objavljeno: 20. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Hali sportova održana je predizborna konvencija koalicije SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija. Na stranačkom skupu govorili su lider SPS Ivica Dačić, potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Prvi čovek SPS Ivica Dačić je poručio okupljenjim građanima da su Srbiji potrebne prave reforme, a ne lažne koje su mnoge ljude ostavile bez radnih mesta. On je naveo poražavajući podatak da je u Valjevu do 2000. godine bilo duplo više zaposlenih nego sada.

Vrlo konkretno obećanje je dao lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je Valjevcima poručio da će u roku od četiri meseca proraditi valjevska Srbijanka ukoliko ova koalicija u gradu na Kolubari dobije 30 odsto glasova. Na predizbornoj konvenciji govorio je i potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić. On će obećao da će ova koalicija nastaviti da vodi brigu o penzionerima ukoliko im građani ponovo daju svoj glas.

Na predizbornoj konvenciji predstavljeni su kandidati za poslanike koalicije SPS PUPS JS iz Kolubarskog okruga.

4 komentara na “Izborna konvencija SPS-PUPS-JS

 1. Ljudi moji, evo gledamo povampireni SPS! Kaže Ivica Dačić da „mnogi potcenjuju koaliciju (oko SPS) jer potcenjuju građane Srbije ?! neshvatajući da Srbija ne može bez partije koja je socijalno i državotvorno odgovorna.?! Pitam se da li je ovakvo licemerje moguće? To govori isti onaj čovek kome su najbliži saradnici povezani sa mafijom a on ministar policije, to govori onaj koji je sedeo u okrilju SPS dok je ta ista stranka uvela Srbiju u rat a sad prebacuje odgovornost na nekog drugog zbog nemaštine koja nas je zbog razaranja zadesila! Kada će Dačić da odgovori ko je odgovoran za spaljivanje tajnih dosijea? Ko je ako ne SPS odgovoran za nastajanje tajnih grobnica? Drugovi iz SPS, neko od vas mora za ovo da odgovara. Tek tad će biti prave reforme u Srbiji i uspostavljena pravna država. Tek kad se Srbija oslobodi takvih kao vi osmehnuće joj se Evropa!

  0

  0
  1. Ma problem je što oni nisu povampireni od juče. Oni vampirišu Srbijom od SFRJ do danas. A kako? Preko svojih nesposobnih i samo njima besprekorno odanih aparatščika. I Dačić sada poziva sve te svoje aparatščike da glasaju za njega. To je sva njihova „pamet“. SPS je „kancer“ Srbije. I vreme je da se prvo uradi dobra dijagnostika, a potom napravi hirurška intervencija i odstrani ovo maligno tkivo iz političkog života Srbije.

   0

   0
   1. Miro, ne trošite slova uzalud. Očito da ne kapirate neke odnose. Vi kao lekar bi trebalo da imate saznanja oko nekih stvari. Ko će u Valjevu da dobro dijagnosticira? Vi i dr Gruja – teško. Jer ne znate to da radite, zato ne dijagnosticirajte – već zahvalite Bogu što ste se školovali u vreme SFRJ i Slobe. Pa kad biste vi nešto mogli da studirate da toga nije bilo? Nikad.

    0

    0
    1. Vi ste Mara, jel ona Partizanka? Maro jel vi to poistovetiste Dačića i Tita zato što ste se školovali u SFRJ? Tad kad su se ti s brda valjali neki da bi s kozama u nečije kuće uleteli, gradska elita i intelektualci su pobijeni a njihova imovina oduzeta. Ni posle 70 godina nije ispravljena ta nepravda a vi nam ovde proklamujete Tito – Dačić – partija! Vi klikćete uravnilovka, uravnilovka i to dok potomci tih ljudskih restlova sede u nečijim otetim kućama! Srećom poslednji izdanci takve sulude politike biološki nestaju a ovi, kao što ovde rekoše, povampireni, e njih će očistiti, ma potpuno odstraniti narod na ovim izborima! Nema Tita a neće biti ni Dačića! Došlo je vreme za pravdu i pravda će biti zadovoljena!

     0

     0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *