utorak, 30. aprila 2024.

Žitelji Knez Miloševe ulice protiv noćnih klubova

Objavljeno: 7. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Posle žitelja Tešnjara, koji su u nekoliko navrata tražili dislociranje muzike sa ozvučenjem iz ugostiteljskih objekata u staroj gradskoj čaršiji, peticiju gradskim vlastima uputilo je i 90 stanara Knez Miloševe ulice koji zahtevaju da se u toj ulici zabrani otvaranje novih noćnih barova-klubova, odnosno da se da se zabrani rad postojećih ili da se oni preregistruju u kafe barove.

„Žiteljima Knez Miloševe ulice, pešačke zone, ugroženo je pravo na pristojan i normalan život, kao i Ustavom zagarantovano pravo na mirno uživanje svojine. Zbog svega navedenoga smatramo da bi Grad trebao da donese odluku kojom bi zabranio postojanje i dislocirao postojeće noćne klubove“, stoji u njihovoj peticiji koja je, pored gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića kod koga žitelji očekuju prijem, upućena i predsedniku Skupštine grada, komunalnoj policiji i Odeljenju za inspekcijske poslove.

Žitelji Knez Miloševe ulice ističu da bi „neprihvatanje peticije bila čista diskriminacija prema njima, u odnosu na žitelje stambenih zgrada gde je regulisano da ugostiteljski objekti koji se nalaze u tim zgradama mogu da rade do ponoći, dok je emitovanje muzike dozvoljeno isključivo do 23 časa“.

U peticiji ovi naši sugrađani objašnjavaju da nisu protiv postojanja noćnih klubova, ali smatraju da takvi objekti treba da budu dislocirani od stambenih objekata.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *