utorak, 30. aprila 2024.

Bioskopski repertoar do 13. marta

Objavljeno: 7. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru valjevskog Bioskopa 85 od danas do 13. marta su filmovi „Kapetan Marvel“, „Kako da dresirate svog zmaja 3“ i „ Srećan dan smrti 2“, “Mala gospođica Dulitl”,”Instant porodica” i “Knedlica”.  Prodaja ulaznica je na dan projekcije. Radno vreme blagajne Centra za kulturu je od utorka do petka od 16.30 do 20 časova, a vikendom od 14.30 do 20 časova.

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog stripskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu „Kako da dresirate svog zmaja 3“, jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Jedanaestogodišnja Lili može da priča sa životinjama! Niko osim njenih roditelja ne zna za ovaj nesvakidašnji talenat koji joj je stvarao nevolje u prošlosti. Zbog toga je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje.

”Instant porodica” je topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece. Pit i Eli, kako bi popunili prazninu u svom braku, odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete. Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađe brata i sestru. Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti i tu sve počinje.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa amerikanka. Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka. Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

BIOSKOP 85

Od 7. do 13. marta

KAPETAN MARVEL 3 D

7. i 8. mart u 20.00h

7. i 10. mart u 17.30h

7. i 13. mart u 20.00h

KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3

Sinhronizovano 3D

7. mart u 17.30h

8.-10. mart u 15.30h

12. i 13. mart u 17.30h

SREĆAN DAN SMRTI

9. i 10. mart u 20.00h

MALA GOSPOĐICA DULIT

11. mart u 15.30h

INSTANT PORODICA

11. mart u 17.30h

KNEDLICA

8. mart u 17.30h

8.mart u 20.00h

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *