četvrtak, 18. aprila 2024.

Nagrađujemo čitateljke: Online kursevi engleskog jezika povodom 8. marta

Objavljeno: 7. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji sa kompanijom LINK group, obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika za tri naše čitateljke. BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva potrebno je da posetite FB portala Patak online, gde će uskoro biti objavljena pravila ove nagradne igre. Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa. Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom. Imena dobitnica biće objavljena sutra u 20 časova.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulaganje u svoje obrazovanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *