četvrtak, 29. februara 2024.

Asfaltiranje u valjevskim selima

Objavljeno: 12. februara 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Asfaltiranje u Prijezdiću, foto: Grad Valjevo
Asfaltiranje u Prijezdiću, foto: Grad Valjevo

VALJEVO- Dva sela u valjevskom kraju su u poslednjih 15-ak dana dobila asfalt, a radove je finansirala država.

Iako je zima, putari su radili „punom parom“. U Prijezdiću je završeno asfaltiranje deonice puta, u dužini od 500 metara. Asfaltirano je i 450 metara puta u MZ Bačevci, zaselak Ninovići.

Asfaltiranje u Bačevcima, foto: Grad Valjevo

Rukovodilac Odeljenja za građevinsko zemljište i infrastrukturu Branko Vuković je izrazio zadovoljstvo dinamikom izvođenja radova. On je naglasio da će se raditi sve dok vremenski uslovi dozvoljavaju, kako bi žitelji valjevskih sela dobili nove asfaltirane puteve koji će im u velikoj meri poboljšati uslove življenja, objavljeno je na sajtu grada Valjeva.

Izvođač ovih radova je PZP Valjevo, a investitor Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

14 komentara na “Asfaltiranje u valjevskim selima

 1. Imalo je u tom kraju i većih prioriteta, asfaltirati ste 500 metara za 3 kuće, u Dračiću je za to moglo da se asfaltira za 20 kuća, al jebi ga kad nisu u stranci!

  10

  3
  1. Nije samo sestoro brate ima vas i vise tamo. Nismo mi prioritet. Kod nas pred izbore prespu sa blatom i upropaste i ono sto smo imali da valja,tj sto smo mi nasipali.

   0

   0
 2. Sve je ovo lepo svud po malo asfalta dobijaju i lepo je videti al malo i mi treba da dobijemo bar 300 metara bili bi zadovoljni Drenaic ka Zelenom viru nas te zaboravili kao da nepostojimo….

  1

  0
 3. To sto vi radite pomalo ne znaci da cete dobiti glasove I ja bih Tako radila isto.Sram da bude ovakvu drzavu

  -1

  0
 4. Apelujem na „VLAST“ ako citate komentare da malo razmislite o deonici puta Lelic-Mravinjci ima zivoh ljudi i gore a puta ni na vidiku.

  4

  0
 5. Pitanje za gosp. Vukovića, da li će u ovom veku biti asfaltirana NEGOTINSKA ulica koja je tačno na 2km od centra, gde ima 15 đaka i sedmoro male dece, gde meštani gaze blato i uništavaju svoje automobile po rupama kraterima?
  U 21 veku nepostoje nerešeni imovpravni odnosi na koje ćete se vi vrv vaditi jer da je tako naš presednik nebi uradio ni metar asfalta, zato gospodine Branko budite pravi predstavnik stranke i lidera koju predstavljate, jer izbori u maju idu…..
  Srdačan pozdrav

  0

  0
 6. Šta je sa Velikim Marištima- čitačkim sokakom i putem kroz Simiće? Od Miloša Obrenovića je makadam, rupa do rupe, sem onog 1 km ka groblju pred prošle izbore što je asfaltiran

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *