utorak, 28. maja 2024.

Bazen u Petnici od danas zatvoren za posetioce

Objavljeno: 1. marta 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Zatvoreni bazen u Sportsko-rekreativnom centru „Petnica“ od danas neće biti otvoren za građane zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Valjevu u vezi sa korona virusom. Bazen će za građane biti zatvoren u narednih nedelju dana, a ukoliko se epidemiološka situacija popravi, bazen će ponovo biti otvoren, a o tome će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Direktor Ustanove za fizičku kulturu „Valis“  Željko Ostojić za portal Patak online kaže da su ovu odluku doneli na osnovu preporuke sanitarne inspekcije da se bazen u Petnici zatvori za građane zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Valjevu.

„Iako nije obavezujuće, mi smo odlučili da postupimo po preporuci sanitarne inspekcije i doneli odluku da bazen zatvorimo na neko vreme. Za početak, bazen je zatvoren na nedelju dana i ukoliko epidemiološka situacija bude bolja, bazen ćemo ponovo otvoriti“, rekao je Ostojić.

U „Valisu“ kažu da su u danima kada je bazen bio otvoren za građane imali rekordnu posetu, naročito za državni praznik, kada se čekalo u redovima. Ono što je važno je da do sada nije zabeležen ni jedan slučaj koji bi se mogao dovesti sa zaražavanje od korona virusa u sportskom kompleksu u Petnici, s obzirom na to da su ispoštovane sve epidemiološke mere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *