četvrtak, 18. jula 2024.

Besplatan bazen za sve mioničke osnovce

Objavljeno: 14. juna 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bazen, foto: Opština Mionica
Bazen, foto: Opština Mionica

MIONICA- Za više od 800 mioničkih osnovaca po sedmi put je omogućen besplatan ulaz na bazene Sportskog centra „Mionica“ u selu Mionica.

Učenicima matičnih osnovnih  škola i izdvojenih odeljenja  „Milan Rakić“ Mionica i „Vojvoda Živojin Mišić“ Rajković biće dovoljna samo đačka knjižica za besplatno kupanje tokom čitave sezone.

„Naši osnovci zaslužuju posebnu pažnju i zato smo i ove godine odlučili da imaju besplatan ulaz na bazene tokom čitave sezone. Važno nam je da deca u našem mestu imaju najbolje uslove za odrastanje. Ovo je mali znak pažnje, a mi ćemo nastaviti dalje sa ulaganjima. Zahvaljujući sredstvima Vlade Srbije, u Mionici su u velikoj meri poboljšani uslovi i kvalitet obrazovanja. Uloženo je preko 360 miliona dinara u obnovu školskih ustanova“, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opštinski Centar za razvoj i obrazovanje omogućio je i besplatnu pripremnu nastavu za učenike završnih razreda. Preko opštinskog Centra, mionički đaci su u prilici da besplatno pohađaju časove informatike, glume, folklora, jezika i dr.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskom halom, sportskim terenima deci iz Mionice se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

Sezona na bazenima u selu Mionica počela je u ponedeljak 12. juna  i otvoren je za sve posetioce od 08:30 do 18 časova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *