utorak, 23. jula 2024.

Besplatan ulaz i nagradna igra u muzeju

Objavljeno: 3. januara 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Valjevski muzej će i januaru nastaviti akciju započetu u decembru, a u cilju povećanja posete. Naime, i prvog meseca 2017. godine zainteresovanim Valjevcima omogućeno je da besplatno posete muzej, uz uslov da kupe bilo koji suvenir, čak i običnu razglednicu.

Inače, tokom prošle godine centralnu postavku muzeja posetilo je 23.300 ljudi, a na taj način ponovljena je do sada rekordna poseta iz 2013. godine.

“U poređenju sa prosečnom posetom u srpskim muzejima koja se kreće oko 5.000 posetilaca, naš rezultat je izvanredan, ali problem predstavlja činjenica da nas posećuju uglavnom gosti sa strane, da je Valjevaca izuzetno malo. Zbog toga smo odlučili da i u januaru nastavimo akciju započetu prošlog meseca, tako što ćemo sugrađanima omogućiti besplatne posete stalnoj centralnoj, kao i postavci u Muselimovom konaku, uz kupovinu suvenira koji može bit ii obična razglednica”, kaže direktor Vladimir Krivošejev.

Uz to, kako najavljuje, muzej priprema i malu virtuelnu nagradnu igru za posetioce.

“Svi posetioci će moći da za našu grupu na FB naprave fotografije po sopstvenom izboru, od eksponata do selfija u muzejskom ambijentu i da ih postave u album u toj grupi. Na kraju meseca, na osnovu broja lajkova, biće dodeljene prigodne nagrade”, najavljuje Krivošejev.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *