sreda, 24. jula 2024.

Bez odluke o imenovanju direktora “Vidraka” na poslednjoj sednici Veća

Objavljeno: 16. marta 2020.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Iako se nalazilo na dnevnom redu, Gradsko veće na poslednjoj sednici ipak nije razmatralo rešenje o imenovanju direktora JKP „Vidrak“ Valjevo. Obrazloženje zašto je ta tačka skinuta sa dnevnog reda sednice gradske Vlade nije dato.

Većnici su usvojili predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji Grada, a data je i saglasnost na odluku o povećanju osnovnog kapitala JKP “Toplana“,kojom je predviđeno povećanje osnovnog kapitala preduzeća u iznosu od 34 miliona dinara.

Na poslednjoj sednici Gradskog veća razmatran je i predlog Programa organizovanja taksi prevoza za period 2020 – 2024. godine. Doneto je rešenje o  utvrđivanju najniže cene usluga u okviru taksi tarife po kojoj se taksi prevoz mora obavljati na teritoriji grada Valjeva. Taksi tarifa je ukupna cena taksi prevoza koja predstavlja zbir pojedinačnih usluga i to cena za start, vožnju po jednom kilometru, odnosno za prevoz po pređenom jednom kilometru, za čekanje po jednom času i za prevoz prtljaga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *