četvrtak, 25. jula 2024.

Bežali od policije sa većom količinom oružja

Objavljeno: 4. decembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je tri osobe iz Valjeva kod kojih je pronađena veća količina oružja, kao i jedna kesica sa opojnom drogom kokain, dok je iz iste grupe uhapšen jedan muškarac zbog ometanja službenog lica u vršenju dužnosti.  Uhapšeni su  V. B. (1993), M.S.(1993),  P. R.(1991) i O. S.(1993), svi iz Valjeva. Kako saznajemo, do hapšenja je došlo nakon što su mladići u selu Lelić ispalili nekoliko hitaca iz puške i jedan iz pištolja.

Nakon dojave, policija je u više navrata pokušala da zaustavo BMW X-5, u kome su mladići. U dva navrata su uspeli da pobegnu, ali je policija uspela da ih zaustavi u naselju Bair. Utvrđeno je da su mladići, tokom bekstva, iz vozila izbacili platnenu futrolu, u kojoj su se nalazila dva pištolja, lovačka puška i revolver, dok je u vozilu pronađeno više čaura. Takođe, pronađena je kesica sa manjom količinom koakina.

Uhapšeni M.S.(1993),  P. R.(1991) i O. S.(1993) se terete da su počinili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i neovlašćeno držanje opojnih droga. V.B. (1993) je uhapšen zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti. Kako saznajemo, od četvorice uhapšenih muškaraca, nakon saslušanja u tužilaštvu, na slobodu je pušten O.S., koji će se braniti sa slobode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *