četvrtak, 13. juna 2024.

Biciklistu usmrtio kamiondžija, pa pokušao da prikrije

Objavljeno: 24. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Kamiondžija Z.Đ iz Valjeva udario je kamionom sa prikolicom biciklistu Z.Đ (37) iz Bačke Topole, a nakon toga je policiji prijavio da je na magistralnom putu Valjevo-Šabac u Gornjoj Grabovici zatekao biciklistu, koga je neko oborio i pobegao. To je epilog policijske istrage, nakon što je pre četiri dana, u večernjim satima, pronađeno beživotno telo bicikliste. U prvom trenutku nije se znalo da li je biciklistu oborilo neko vozilo ili je sam pao i nastradao. Policijskom istragom je utvrđeno da je vozač kamiona, koji je pronašao bicklistu na putu, pokušao da prikrije tragove da je on izazvao tu saobraćajnu nesreću i usmrtio čoveka koji je radio u nadnici u okolnim valjevskim selima. On je posle policijskog zadržavanja  pušten da se brani sa slobode, jer sud nije prihvatio predlog tužilaštva da mu se odredi pritvor.

2 komentara na “Biciklistu usmrtio kamiondžija, pa pokušao da prikrije

  1. Slagao da je udario biciklistu,pa pusten da se brani ?! Koji je to sudija pametnjak odlucio??? Kao da je macku udario…Korumpirano sudstvo…

    0

    0
  2. Usmrtili Valjevsku privredu Tajkuni, pa nisu odgovarali. Hiljade radnika ostavili bez posla TAJKUNI, pa su uvaženiji od popova i učitelja. O čemu vi to pišete a o korupciji i kriminalau ne smete da zucnete.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *