ponedeljak, 22. jula 2024.

Bioskopski repertoar do 22. novembra

Objavljeno: 16. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U novom Bioskopu 85 od večeras do 22. novembra biće prikazana tri nova filmska ostvarenja. Za najmlađe je najavljena projekcija sinhronizovanog filma „Moj mali poni“, koji će se prikazivati 16.,17., 21. i 22. novembra od 17.30 časova, a 18. i 19. novembra od 15.30 časova. Za starije ljubitelje filma od 16. do 22. novembra na repertoaru valjevskog bioskopa je „Liga pravde“, čije projekcije su od 20 časova, dok će 18. i 19. novembra od 17.30 časova biti prikazan film „Slučajevi pravde“.

 

MOJ MALI PONI

Generacije su odrasle uz globalno popularni serijal „Moj mali Poni” koji u novom, magičnom izdanju stiže na velika platna. Moj mali Poni donosi nam dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Kralj Oluja napadne Kenterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje te će s njima pokušati spasiti svoj dom.

 

LIGA PRAVDE

Podstaknut ponovnom verom u čovečanstvo i inspirisan Supermenovim nesebičnim činom, Brus Vejn traži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Dajane Prins, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada.

 

SLUČAJEVI PRAVDE
Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Iako će zločincima pokušati zadati smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast. Igraju: Veselin Gajović, Goran Vujović, Aleksandar Radunović , Zoran Marković, Sejdo Alijaj, Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Zoran Kesić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *