utorak, 28. maja 2024.

Bioskopski repertoar do 26. juna

Objavljeno: 20. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na repertoaru valjevskog Bioskopa 85 od danas do 26. juna se su filmovi „Manu munja“, „Anna“ i „Brajtbern“. Radno vreme blagajne Centra za kulturu je radnim danima od 16.30 do 20 časova, a vikendom od 14.30 do 20 časova.

„Manu munja“ je animiran film. Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada retkoj vrsti ptica – čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Nažalost, njegovog brata Luku jednog dana povredio je pacov, zbog čega je okrivljen Manu. On ne shvata neprijateljstvo između galebova i čiopa, i odlučuje da zauvek ode, ali ubrzo će početi da tuguje za porodicom. I baš tada, predosetiće da se sprema veliko nevreme, zbog čega će se vratiti da upozori galebove na opasnost. Oni mu, međutim, ne veruju i upadaju u oluju. Pred Manuom je sada težak zadatak. Mora brzinom munje da ubedi drugare čiope da se pomire sa galebovima, kako bi ih spasli iz oluje i tako zajedno naučili lekciju o poštovanju različitosti.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče. U glavnim ulogama su Saša Lus, dobitnica nagrade Oskar Helen Mirren, Kilijen Merfi i Luk Evans.

Posle duge i teške borbe sa sterilitetom, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dečaka. Brendon na prvi pogled izgleda kao dete koje ima sve osobine o kojima su Tori i njen suprug Kajl oduvek maštali – pametan, talentovan i znatiželjan da otkrije svet. Međutim, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom. U filmu „Brajtbern“ filmski vizionar reditelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superherojski horor.

 

MANU MUNJA

20. i 21. jun u 17.30h

22. i 23. jun u 15.30h

25. i 26. jun u 17.30h

ANNA

20. i 21. jun u 20.00h

22. i 23. jun u 17.30h

25. i 26. jun u 20.00h

BRAJTBERN

22. i 23. jun u 20.00h

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *