utorak, 21. maja 2024.

Usvojen budžet Valjeva

Objavljeno: 27. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Predlog budžeta Valjeva za 2014. godinu usvojili su odbornici Valjeva sa 26 glasova. Potreban broj glasova obezbedio je SPS u dogovoru sa LDP, URS, DSS, Pokretom za Valjevo i odbornicima Pobede. Budžet grada je dve milijarde i 270 miliona dinara, odnosno oko 20 miliona evra. Bez obzira na to što će u gradskoj kasi biti manje 270 miliona dinara u odnosu na ovu godinu,  gradonačelnik Stanko Terzić je za skupštinskom govornicom rekao da će i budžet za 2014. godinu biti socijalno- razvojni.

Šef odborničke grupe SNS Milan Marković je rekao da je budžet, praktično, predizborni budžet jedne političke partije. Marković je naveo primer da je u ovoj godini samo 70 miliona dinara potrošeno za temelje nove hale kod Poljoprivredne škole, a umesto da se nastave radovi na započetim objektima, u 2014. godini je planirana izgradnja nove sportske hale na Pećini. Odbornik DS i bivši gradonačelnik Zoran Jakovljević je rekao da aktuelna vlast mora da pronađe način da nadomesti manjak u gradskoj kasi.

SNS i DS nisu podržali  predloženi budžet Valjeva,

6 komentara na “Usvojen budžet Valjeva

 1. i upravu su sto nisu podrzali,samo lud moze da podrzi…. bolje da su te pare sto su utrosene za temelje hale kod poljoprivredne skole ulozili u zdravstvene i skolske ustanove….

  0

  0
 2. Nadam se da ce ovi socijalisti uskopro biti proslos u ovom gradu, jer su preterali u svakom smislu te reci. Ovo je potrosacki budfzet i nije razvojni i ne doprinosi nicemu sem soferisanju i betoniranju radi ispunjavanja stranackih planova, a ne dobrobiti gradjana grada Valjeva. Mito pokazi im kako se ponasa p[ravi naprednjak, svaka ti cast!

  0

  0
 3. Sta reci za socijaliste koji samo gledaju kako da se docepaju fotelje! SNS je ponovo pokazala da je najbolja i da joj je najvazniji razvoj grada Valjeva! SNS napusta fotelje u cilju boljeg zivota Valjevaca! Sve pohvale za SNS, a posebno za jako sposobnog coveka dr. Milana Markovica!

  0

  0
 4. SPS uveliko radi predizbornu kampanju,asvaltira,betonira,zapocinje nove objekte koji nikada nece biti zavrseni.Da li oni misle da je ovaj narod lud?Pa necemo valjda dozvoliti da ostanemo crna rupa u Srbiji?

  0

  0
 5. Gledala sam skupstinu 27-og,i ne mogu da verujem da smo mi ostali poslednji grad u Srbiji koji ima i dalje komuniste na vlasti?Jedini covek koji je stitio interese gradjana Valjeva je Dr.Milan Markovic!Svi ostali samo cvrsto drze svoje fotelje.Ali tesi me sto ce to trajati samo do marta..

  0

  0
 6. Socijalisti misle samo na svoj dzep a za gradjane bas ih briga. SNS je ispravno postupio sto nije glasao za odobrenje budzeta. SNS misli za dobro gradjana i napredak Valjeva,a ne kao socijalisti kojima su bitne fotelje i pune dzepova para. Nadam se da ce gradjani Valjeva ispravno postupiti na prolece i glasati za prave ljude koji ce pokrenuti grad Valjevo a to su ljudi iz SNS-a!

  0

  0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *