nedelja, 16. juna 2024.

Čelnici Valjeva još ne znaju ko nastupa na Tešnjarskim večerima

Objavljeno: 29. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Po nezvaničnim informacijama, na ovogodišnjim Tešnjarskim večerima koncerte će održati Van Gog, Saša Matić, Milan Stanković i Tropiko bend. Međutim, zvanične informacije o tome ko će nastuputi na tradicionalnom letnjem festivalu, koji počinje za 15-ak dana, nemaju čelnici Valjeva. U Gradskoj upravi kažu da još nije završena javna nabavka, tako da će se krajem ove sedmice znati ko će održati koncerte na Tešnjarskim večerima, koje počinju 14. avgusta.

Ovo nije prvi put da 15 dana pre početka letnjeg festivala čelnici Valjeva ne znaju tačan spisak izvođača. Odgovor na pitanje zašto je javna nabavka raspisana ovako kasno, iako je zna da se Tešnjarske večeri svake godine počinju polovinom avgusta, nismo dobili u Gradskoj upravi.

Ono što je izvesno je da će “glavni” koncerti biti održani na Letnjoj pozornici, koja je oštećena u prošlogodišnjim majskim poplavama. Pet miliona dinara za sanaciju letnje pozornici je izdvojilo JP “Srbija vode”, a novac za završni sloj betona, koji će biti u boji, finansiraće Gradska direkcija.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *