subota, 20. jula 2024.

Četvrta protestna šetnja u Valjevu

Objavljeno: 1. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Četvrti protest građana „1 od 5 miliona “ u Valjevu biće organizovan večeras u 18 časova na Desankinom trgu. Kako je najavljeno, na protestu će govoriti novinar i kolumnista  Aleksandar Bećić, kao i zamenik predsednika pokreta „Za bezbednu Srbiju“ Vladimir Savić. Nakon toga biće organizovana protestna šetnja, koja će krenuti sa Desankinog trga ka Ulici Vojvode Mišića, zatim Pantićevom do Uzun Mikrkove, pa Karađorđevom do Gradskog trga.

„ Pozivamo Valjevke i Valjevce dođu na Desankin trg, kako bi dostojanstveno na miran i civilizovan način iskazali nezadovoljstvo uslovima života, otpor diktaturi i uputili zahtev za zdravom pravnom državom. Ovo je protest svih slobodoumnih građana Valjeva. Nećemo dozvoliti da bilo ko ispolitizuje naše pravo da iskažemo svoj stav. Mi želimo čist vazduh i zdravu životnu sredinu, eliminisanje partijskog zapošljavanja, borbu protiv korupcije, bolje izborne uslove i slobodne medije, ali najpre da Aleksandar Vučić i Slobodan Gvozdenović napuste svoje položaje“, navodi se u saopštenju za javnost organizatora protesta „1 od 5 miliona “ u Valjevu.

3 komentara na “Četvrta protestna šetnja u Valjevu

 1. Osim bruke koja je svojstvena dok šetate i toga da vam je Bradić klovn predvodnik,niste ništa drugo do grupa koja podržava Djilasa i Jeremića svima poznate kao lopove

  6

  14
  1. Osim što si sam bruka koliko si nepismen, zašto se ne zapita kako to da tvoj samozvani „vođa“ koji već 6 godina vlada ne pohapsi i osudi te lopove? Ili …da plati globu za uvrede ako nema dokaza? Treće…odakle ti ideja da protest podržava navedene? „Vođa“ ti tako rekao pa ti kao svako bez mozga samo umnožavaš gluposti? Nego..grupa koja, kao ti, omalovažava ljude u protestu se zovu botovi koji će biti iskorenjeni kada ovo bude zemlja zakona!

   6

   3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *