utorak, 28. maja 2024.

C&LC ne izvodi geološka istraživanja u Paštriću

Objavljeno: 21. jula 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Nakon saopštenja za javnost Grupe građana “Slobodni građani Mionice“, koja je upozorila da se na području mioničke opštine obavljaju nelegalna istraživanja kamena, valjevska firma C&LC je demantovala da izvodi geološka istraživanja na Petrovića brdu.

“Povodom informacija koje su se prethodnih dana pojavile u medijima u vezi učešća preduzeća C&LC u izvođenju geoloških istraživanja na lokalitetu Petrovića brdo u selu Paštrić, obaveštavamo javnost da preduzeće C&LC ne izvodi geološka istraživanja na Petrovića brdu, niti ima bilo kakave veze sa iskopavanjima na ovom lokalitetu.

Smatramo da ovakvo iznošenje neproverenih i netačnih informacija o preduzeću C&LC, kojima se javnost dovodi u zabludu, može u velikoj meri uticati na poslovanje našeg preduzeća, urušiti ugled kod poslovnih partnera i stvoriti negativnu atmosferu u javnosti, čime bi preduzeće C&LC pretrpelo nenadoknadivu štetu.

Ni jedan portal ni štampani medij koji je objavio neproverene informecije o našem preduzeću nije nas prethodno kontaktirao radi provere informacija, što bi prema kodeksu profesionalne etike trebali da učine. Preduzeće C&LC je otvoreno za saradnju sa medijima, jer želimo da javnost bude objektivno i istinito informisana o svim pitanjima koja se tiču našeg preduzeća“, navodi se u zahtevu za objavu odgovora koji je dostavljen portalu Patak online, a koji potpisuje direktor preduzeća C&LC kameni agregati Petar Đurić.

Jedan komentar na “C&LC ne izvodi geološka istraživanja u Paštriću

  1. Hahahha, kao d asu ljudi sisali vesla. Pa ovaj Pera ne izbija sa Petrovica brda! Da ne radi covek za dve firme istovremeno?

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *