nedelja, 26. maja 2024.

„Da se svako dete raduje“

Objavljeno: 9. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Svetosavska omladinska zajednica valjevske eparhije, uz blagoslov episkopa Milutina, a u saradnji sa Kancelarijom za veronauku i Udruženjem „Zagrljaj“, pokrenula je akciju prikupljanja darova za Božićne paketiće, koji su namenjeni socijalno ugroženoj i bolesnoj deci. Akcija nosi naziv „Da se svako dete raduje“.

„Sa željom da praznik Rođenja Gospoda Hrista ispuni radošću darivanja, pokrenuli smo ovu akciju za najmlađe. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se, prema svojim mogućnostima, pridruže u ovom milosrdnom delu i svi zajedno ostvarimo ono na šta nas Sveto jevanđelje poziva – brigu o svom bližnjem“, navodi se u saopštenju za javnost organizatora ove akcije.

Svi oni koji su u prilici da pomognu darove u vidu slatkiša, slanih grickalica, igračaka i školskog pribora mogu da donesu svakog radnog dana od 8 do 15 časova u parohijske domove hramova Pokrova Presvete Bogorodice, Vaskrsenja Hristovog i Svetog Georgija. Ko želi da novčanim prilogom učestvuje u ovoj akciji, to može učiniti uplatom na žiro – račun 160-554862-10.

Akcija  „Da se svako dete raduje“ traje do 23. decembra.

Foto: Dragan Krunić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *