ponedeljak, 20. maja 2024.

Dan fabrike

Objavljeno: 22. februara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Na današnji dan, davne 1939. godine, osnovana je fabrika „Vistad“, koja je nakon završetka Drugog svetskog rata, nastavila sa radom pod imenom „Krušik“.

U saopštenju objavljenom na sajtu „Krušika“ se navodi da prateći svoju inovativno orijentisanu strategiju, aktivnost te kompanije uvek se odnosila na proizvodnju i razvoj sredstava za vojnu industriju.

’Uvođenjem novih i savremenih tehnologija, osvajali smo nove proizvode i proširivali proizvodni program, pružajući sigurnu i pouzdanu saradnju našim poslovnim partnerima. „Krušik“ je za sve ove godine uspevao da zadovolji zahteve i kriterijume kupaca i na taj način ostvari zapaženo učešće na mnogim tržištima širom sveta.

U kompaniji „Krušik“, verujemo da najviše možemo postići kada radimo zajedničkim snagama. Naš osnovni princip je da uvek imamo produktivni tim, koji kontinuirano radi na podizanju kvaliteta i pružanju inovativnih rešenja, poštujući korporativne vrednosti i društvenu odgovornost.

Ovim putem rukovodstvo HK „Krušik“ svim zaposlenima i bivšim radnicima čestita godišnjicu postojanja i rada fabrike, uz zahvalnost za sav trud i posvećenost poslu, zahvaljujući čemu se već više od osam decenija, postavljeni ciljevi ostvaruju.

Takođe, zahvaljujemo se i Vladi Republike Srbije, Ministarstvu odbrane i ostalim državnim institucijama, koje pružaju podršku našoj kompaniji’, navedeno je na sajtu „Krušika“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *