utorak, 28. maja 2024.

Dečak izmislio otmicu

Objavljeno: 9. aprila 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Petnaestogodišnji dečak K.J. iz sela Pejinović kod Vladimiraca, najverovatnije, je iscenirao sopstvenu otmicu! Dosadašnja istraga ukazuje na to da je dečak izmislio otmicu i da nema indicija da su ga otela trojica maskiranih muškaraca, kako je rekao u izjavi policiji. Policija je u startu bila sumnjičava u priču koju je ispričao dečak, koji je vezan pertlama i pantljikom od trenerke pronađen na magistralnom putu  Valjevo-Beograd, u selu Divci.

U školi u Belotiću, u kojoj K.J. pohađa šesti razred, kažu da do sada nije pravio nikakve probleme. „ Dečak je nestao u utorak na odmoru posle drugog časa. Deca su nam rekla da su ga videli da je otišao u pravcu obližnje prodavnice i od tada mu se izgubio svaki trag. Odmah smo obavestili policiju, brzo su se okupili meštani i krenuli smo da ga tražimo, ali ga nigde nije bilo. Na sreću svi smo se obradovali kada je stigla vest da je dečak pronađen u okolini Valjeva, ali niko nas još nije obavestio šta se tačno desilo-rekao je direktor škole Stanko Gligorić.

Dečak je smešten u hraniteljsku porodicu Stefanović u selu Pejinović kod Vladimiraca. Kako saznajemo, zbog zdravstvenih problema je kasnije krenuo u školu i zato je tek sada u šestom razredu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *