četvrtak, 13. juna 2024.

Dejan Ostojić postavljen za načelnika kriminalističke policije

Objavljeno: 23. februara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dejan Ostojić postavljen je za novog načelnika kriminalističke policije u Valjevu. Ostojić u policiji radi od 1998. godine, a poslednjih pet godina proveo je u Službi za kriminalističko obaveštajne poslove i prikrivene islednike Uprave kriminalističke policije. On je postavljen na predlog načelnika Policijske uprave Saše Markovića. Na predlog prvog čoveka policije u Kolubarskom okrugu zbog loših rezultata i propusta u radu dužnosti je razrešen doskorašnji načelnik kriminalističke policije Zoran Nedeljković. On je raspoređen na mesto analitičara u Sektoru za vanredne situacije MUP Srbije u Valjevu.

2 komentara na “Dejan Ostojić postavljen za načelnika kriminalističke policije

  1. Radio covek „obavestajne polslove i prikrivene islednike“, a inspektori reketirali narko dilere u Valjevu. On je jedan od najodgovornijih sto su 7 godina inspektori reketirali nardo dilere u Valjevu, jel nije radio strucno svoj posao. Sjasi Kurta da ustane Murta, samo ce ovom smenom biti pogodjeni Omerovic i Knjezevic, a Tajkuni i peraci novca i ovi povezani sa Bankama i Fondom za razvoj i dalje ce ostati nedodirljivi.

    2

    0
  2. Dal’ ovaj analitičar treba da odgovara za ovoliki kriminal u Valjevu. I ovo novo rešenje Mikinog marionete Saše, malo se razlikuje od analitičara. Čovek Vam je bio na vodećoj funkciji dok su pojedini reketirali u MUPu Valjevo, i Vi ga unapredjujete. Sve može samo da se Tajkuni ne diraju, to i liči na novog budućeg analitičara.

    1

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *