petak, 14. juna 2024.

Demokrate ostale bez još jednog odbornika

Objavljeno: 6. februara 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Demokratska stranka u Valjevu ostala je bez još jednog odbornika. Posle odlaska nekadašnjeg čelnog čoveka DS i odbornika u Skupštini grada Milovana Markovića, koji je prešao u “Zajedno za Srbiju”, stranku Dušana Petrovića, demokrate je napustio i odbornik  DS Radiša Lazić. Valjevske demokrate sada imaju sedam odbornika u gradskom parlamentu. Milovan Marković nakon napuštanja stranke nije vratio odbornički mandat DS, a nije poznato da li će mandat vratiti Radiša Lazić. Kako saznajemo, Lazić je odlučio da se prikloni Novoj demokratskoj stranci Borisa Tadića. U valjevskom odboru DS kažu da nakon formiranja Nove demokratske stranke nije došlo do odliva članstva iz DS. “Osim odlaska Lazića, nema najava da bi još neko od funkcionera mogao da napusti stranku”, kaže za Patak predsednik Gradskog odbora DS Duško Rakić.

 

3 komentara na “Demokrate ostale bez još jednog odbornika

 1. Kaki gubitak – pa to je dobitak za PUPS – kažu otišo tamo pa će sad da drma jer je najmlađi penzos. Ako vala sad ih u koaliciji oko SPS ima oko 30. Ima da nema ovih naprednjaka. A i Miku su zvali da im se pridruži ali se on premišlja. Kažu malo se poroko sa dr Gvozdenovićem i Pitaćem?

  0

  0
  1. Tetka, jel ti kad stigneš na državni posao prvo sedneš za komp pa kreneš da brojiš do 30? Što je babi, ups, tetki milo to joj se i snilo. Hoće tetka, nakupiće SPS al za malo. SPS je toliko pogubio konce da mu spasa na ovim izborima nema. Samo ti broj tetka, sve dok ne upadneš u duboki san. Posle ovih izbora vas neće biti zbog zla koje ste naneli ovom gradu svih ovih godina.

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *