subota, 20. jula 2024.

Direkcija za robne rezerve mimo kontrole

Objavljeno: 18. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Lokalna samouprava nema precizne podatke o tome sa čim Valjevo raspolaže kada su u pitanju robne rezerve i Direkcija za robne rezerve je svih ovih godina bila mimo kontrole, rekao je gradonačelnik Stanko Terzić. Direkcija za robne rezerve je za vreme nove vlasti, u protekle dve i po godine, promenila čak četiri direktora! Primedbe na rad Direkcije izneo je i nezavisni revizor, koji je kontrolisao trošenje budžetskog novca u 2013. godini. Prvi čovek Valjeva kaže da će precizni podaci sa čim lokalna samouprava raspolaže po pitanju robnih rezervi biti poznati do kraja godine. Terzić kaže da je u toj Direkciji stalno bilo problema, još od njenog osnivanja, ali navodi da rade na tome da se nepravilnosti u poslovanju isprave, kao i primedbe koja je dao nezavisni revizor.

Gradonačelnik Stanko Terzić, koji je u prethodnoj vlasti bio drugi čovek Valjeva, nije objasnio zbog čega su i prethodna i aktuelna vlast dozvolile da Direkcija za robne rezerve budu mimo kontrole i da ne znaju sa čim Grad raspolaže kada su u pitanju robne rezerve.

2 komentara na “Direkcija za robne rezerve mimo kontrole

  1. Ovaj Otpremnina misli da smo mi Valjevci sobarice, on je odgovaran za rad direkcije po Zakonu, on je u vlasti 20 godina, on je uzimao Otpremninu i nastavio da radi na budzetu, on ima vecu platu od ministra, on je SRAMOTA GRADA VALJEVA, ON IMA STAN I LOKAL U BEOGRADU.

    0

    0
  2. Koji BRE OTPREMNINA, uzjahali ovi SPS ovci vlast u Valjevu i uništiše unakaziše Grad. OTPREMNINA KAPLAR POĆUTA ŠTACA, onaj KONOBAR DJOŠA ko bre glasa za ovakve tipove, da samo oni imaju plate ministarske, a gradjanima socijala.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *