subota, 20. aprila 2024.

Do kraja januara besplatni programi za decu i odrasle

Objavljeno: 2. januara 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Mioničani će tokom celog januara imati besplatan program sa skoro 20 predstava, koncerata, kabarea, radionica, animacija. Novost je da će ove godine u  Hali sportova biti organizovan i tekbol, škola šaha i streličarstvo.

Praznični program u Mionici traje do kraja januara kada će biti organizovana Svetosavska akademija.

Mioničani su staru godinu ispratili uz kuvano vino i i muzički program na Trgu vojvode Mišića. Prvog dana Nove godine organizovala je Ulica otvorenog srca, koja je privukla veliki broj najmlađih žitelja tog kraja.

„Ovako proslavljamo prvi dan Nove godine, u Mionici otvorenog srca. Da nam 2023. bude još uspešnija i srećnija“, rekao je predsednik mioničke opštine Boban Janković.

Janković kaže da je 2022. godina bila veoma radna i da nastavljaju sa ulaganjima u bolju budućnost Mionice.

„Samo smo pred kraj godine započeli realizaciju veoma bitnih projekata. Vodovod Ključka vrela, rekonstrukcija parka, izgradnja Pulikinog legata, rekonstrukcij tribina. Nastavili smo radove na izgradnji Kuće Kolubarske bitke. Uz podršku Vlade Srbije od 1,2 milijarde dinara, nastavljamo gradnju kanalizacije u 19 naselja, a očekuje nas početak gradnje dva prečistača otpadnih voda. Uveren sam da će nam 2023. godina biti još bolja i da ćemo pokrenuti mnogo projekata koji će zasigurno uticati na bolji život građana. To je najlepša novogodišnja čestitka za sve nas“, rekao je Janković.

U ustanovama koje su deo organizacije prazničnog programa kažu da je besplatan program, koji će trajati do kraja januara, namenjen celoj porodici i svim generacijama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *