četvrtak, 25. jula 2024.

Doček Nove godine “namešten” Prvom glasu Srbije?

Objavljeno: 13. decembra 2013.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Iako je tek raspisana javna nabavka za organizovanje dočeka Nove godine, već sada je gotovo isvesno ko će nastupiti u novogodišnjoj noći, jer je lokalna vlast dala takve da je krug izvođača veoma sužen. Da se radi o javnom pozivu za organizovanje dočeka Nove 2014. godine u kome samo slika fali potvrđuju uslovi koje je odredila lokalna vlast za potencijalne izvođače, koji su zainteresovani da Valjevce uvedu u Novu godinu.

U uslovima koji se traže od izvođača je da su učestvovali na jednom od muzičkih tv takmičenja u poslednje tri godine, da je minimum jedan od njih bio pobednik prestižnog festivala i da su najmanje dva od pet vokala bili učesnici Evrovizije! Takođe traži se da grupa ima najmanje pet članova od čega tri ženska i dva muška vokala.

Iz svega proizilazi da je lokalna vlast, iako se javni poziv završava 18. decembra, već odlučila ko će nastupiti u novogodišnjoj noći i to će, sudeći po uslovima koji su navedeni, biti pevači Prvog glasa Srbije. Zbog čega je važno da Valjevce u 2014. godinu uvede neko ko je učestvovao na Evroviziji, kao i na nekom od muzičkih tv takmičenja, to smo hteli da pitamo Jelicu Stojanović, načelnicu Gradske uprave za društvene delatnosti, finansije, imovinske i inspekcijske poslove, koja je raspisala javni poziv, međutim, ona nije odgovarala na naše telefonske pozive.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *