subota, 20. jula 2024.

Dom za stare gotov do kraja godine?

Objavljeno: 27. januara 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Za nastavak radova na izgradi Doma za stare država je ove godine obezbedila 100 miliona dinara. Izgradnja ovog Doma za stare traje već godinama, a donacija Vlade Japana od 2,5 miliona evra, sa kojoj je trebalo da bude kompletno završen ovaj objekat, je potrošena, ali puno posla je ostalo nezavršeno. Milena Dosković, koja je od nedavno član Gradskog veća i zadužena je za socijalna pitanja, kaže da će u Valjevu 29. januara biti održan sastanak sa predstavnicima Ministarstva za socijalna pitanja, na kome će biti precizirano šta će se konkretno u ovoj godini raditi na Domu za stare. Ona za Patak kaže da je plan Ministarstva da Dom za stare u Valjevu već krajem ove godine primi prve korisnike, ali navodi da će sve biti definisano na sastanku koji će biti održan u četvrtak.

Ministar Aleksandar Vulin je prilikom poslednje posete Valjevu najavio da će biti provereno kada je potrošena donacija Vlade Japana od 2,5 miliona evra. “ Saznaću zašto nije gotov taj objekat, zašto je novac, koji smo dobili od Vlade Japana, potrošen, a objekat nije završen”, rekao je Vulin. Šta je ministar do sada saznao, javnosti to nije poznato.

Jedan komentar na “Dom za stare gotov do kraja godine?

  1. Gospođi Dosković i njenim koalicionim partnerima bi moglo biti od pomoći da svog predsednika partije upitaju šta je radio sa novcem dobijenim od Vlade Japana za Starački dom u Valjevu. Tačno je da je ta 2012. godine bila izborna pa se to nešto malo miliona evrića pogubilo po Srbiji za šoderisanje seoskih puteva i organizovanje raskalašnih mitinga tu i tamo. Gospodin Ljajić je od 15.07.2007. pa sve do 27.07.2012. godine bio ministar Ministarstva za rad i socijalna pitanja, vodio je sa svojim timom izgradnju, nadzor i finansije oko toga, pa mislim da bi nešto oko tog Skadra na Majdanu i utroška sredstava mogao nešto da zna i da nam predoči, a ne da se sada preko lokalne samouprave i ove dame vadi iz problema koje je sam, uz nesebičnu pomoć ekipe iz žutog kartela, isfabrikovao.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *