nedelja, 16. juna 2024.

Dominacija „Zvezdinog“ karatiste Uroša Milašinovića

Objavljeno: 26. marta 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Karatista valjevskog karate kluba „Zvezda“ potvrdio je svoju dominaciju u uzrasnoj kategoriji nade i na prvenstvu Srbije u Kragujevcu osvojio je dve medalje. „Zvezdin“ jedini plasirani takmičar nacionalnog prvenstva Srbije u disciplini kate je ubedljivo dominirao nad svojim protivnicima i tako zasluženo osvojio zlatnu medalju. U apsolutnoj kategoriji u izuzetno jakoj konkurenciji, zbog jakog žreba u prva tri kola, radio je sa jačim izbornim katama, da bi u finalu odradio tek naučenu visoko rangiranu katu UNSU, ali još uvek nedovoljno uvežbanu i tako osvojio srebrnu medalju.

„To je odličan rezultat, tako da uz učešće na još nekoliko jakih turnira, tempirala bi se forma za eventualno učešće na Balkansko prvenstvo krajem maja“, rekao je direktor ovog karate kluba Duško Sopčić.

On kaže da je „Zvezda“ napravila saradnju sa beogradskim Karate klubom „Kinder“ i trenerom Draganom Todorovićem, a uskoro bi trebalo da bude potpisan memorandum o razumevanju, saradnji i zajedničkim pristupom trenažnih aktivnosti perspektivnih takmičara oba kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *