sreda, 17. aprila 2024.

Dr Dušan Ružičić napustio Gradsko veće zbog usavršavanja

Objavljeno: 26. oktobra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Dr Dušan Ružičić je podneo ostavku  na mesto člana Gradskog veća iz ličnih razloga, koji se odnose na njegovo dalje usavršavanje, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada.

„Moji razlozi su isključivo lične prirode, jer nastavljam sa profesionalnim usavršavanjem i edukacijom, koja podrazumeva boravak van Valjeva. Kako je obavljanje posla člana Gradskog veća kompleksno i zahtevno, naročito ako se bavite zdravstvom i iziskuje svakodnevni angažman i rad, procenio sam da u ovom trenutku ne mogu da se posvetim u dovoljnoj meri i onoliko koliko bih želeo. Gradonačelnika sam obavestio da mu stojim i dalje na raspolaganju i da ću svom gradu i gradonačelniku i dalje pomagati na sve moguće načine“, rekao je dr Dušan Ružičić.

Gradonačelnik Lazar Gojković se zahvalio dr Ružičiću na dosadašnjem angažovanju i poželeo mu puno uspeha u daljem životu i u karijeri.

„Bila je čast da u Gradskom veću imamo jednog takvog mladog stručnjaka kakav je Dušan Ružičić. Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar u kakvog je izrastao, iako je još veoma mlad, bio je deo mog tima i ponosan sam zbog toga. Njegovi dometi su veliki i svesni smo da je morao da napravi izbor. Siguran sam da će Valjevo tek biti ponosno na ovog vrhunskog lekara i pre svega dobrog čoveka“, zaključio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *