petak, 23. februara 2024.

Dr Vladimir Pantelić na čelu Zdravstvenog centra

Objavljeno: 30. oktobra 2023.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto: ZC Valjevo
Foto: ZC Valjevo

VALJEVO- Dr Vladimir Pantelić, subspecijalista endokrine hirurgije, je novi vršilac dužnosti direktora Zdravstvenog centra Valjevo. Odluku o tome je donela Vlada Srbije.

Na sednici Vlade Srbije najpre je doneto rešenje o razrešenju dr Marije Kristivojević Mirković, specijaliste kardiologije, koja je od novembra prošle godine do sada bila vršilac dužnosti direktora ZC Valjevo.

Foto: ZC Valjevo

Na istoj sednici Vlada Srbije je donela rešenje da novi vršilac dužnosti zdravstvene ustanove koja „pokriva“ čitav Kolubarski okrug bude  Vladimir Pantelić, koji je do sada bio v.d. zamenika direktora valjevske zdravstvene ustanove.

Dr Vladimir Pantelić, koji je rođen 1980. godine, je posle Medicinske škole u Valjevu diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Кragujevcu.

Jedan komentar na “Dr Vladimir Pantelić na čelu Zdravstvenog centra

  1. Sacuvaj boze ..ko nece sve biti dr bolnice …Dr treba da leci ljudi za to je zavrsio ..a ne da se bavi politikom..Dr bolnice treba da bude dobar ekonomista ili pravnik …dokle smo dosli …Sve pohvale za dr Mariju ….Ona je dama postena zena dobar strucnjak i netreba da bude u tom prljavom drustvu…

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *