nedelja, 26. maja 2024.

DS: Vlast umesto informisanja uvodi propagandu

Objavljeno: 26. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Poslednjom odlukom koja je saopštena preko PR službe grada Valjeva nastavljen je trend omalovažavanja, nipodaštavanja i bahatosti gradske vlasti prema novinarima. Ovog puta čak i kukavički, navodi se u saopštenju za javnost Gradskog odbora Demokratske stranke.

„Nedostojni funkcija koje obavljaju i poverenja građana Valjeva, gradska vlast umesto informisanja uvodi propagandu. Umesto objektivnosti, tumačenje stvarnosti. Koga se to gradska vlast plaši? Javnosti? Očigledna je namera SNS i SPS da suspenduju zakone, vrate točak istorije u 90. godine, a od građana Valjeva sakriju svoje odluke“, navodi se u saopštenju DS.

Demokrate navode da su iz dosadašnjih izveštaja sa sednica gradske vlasti mogli da se uvere u nekompetentnost i nezainteresovanost gradskih većnika za odluke koje donose, što je još jedan od razloga nepoželjnosti novinara na sednicama.“Bez kontrole, bez pitanja, bez odgovora, bez odgovornosti, bez demokratije? Da li su građani Valjeva 2016. godine glasali za ovakvu  vlast“, stoji u saopštenju DS.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *