petak, 24. maja 2024.

„Đurologija“ u Centru za kulturu

Objavljeno: 4. aprila 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U valjevskom Centru za kulturu sutra, 5. aprila, biće izvedena najgledanija predstava u regionu „Đurologija“. Autorska hit predstava Branka Đurića Đure biće izvedena sutra u 20 časova, a ulaznice su u prodaji na blagajni Centra za kulture. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu “Top lista nadrealista“ i “Audicija“ , “Đurologija“ donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca i izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni stendap šou je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu.

„ Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem… Na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentriše“, kaže Đuro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *