četvrtak, 18. jula 2024.

Džez fest od 25. do 27. novembra

Objavljeno: 20. novembra 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Ovogodišnji Džez fest održava se od 25. do 27. novembra, a glavne zvezde 37. valjevskog festivala biće Kaliopi i Lena Kovačević. Pored loše epidemiološke situacije i zabrane svih javnih manifestacija u Valjevu, odlučeno je da se ovogodišnji Džez fest održi, što je i objavljeno na zvaničnoj FB stranici Grada Valjeva.

Prema programu, 25. novembra, prve večeri Džez festa u Centru za kulturu nastupaju valjevski bendovi: La band, Blue train, Medical Doctors, Pilot blues band i Mehanički balet, a ulaz je slobodan.

U petak, 26. novembra, sa svojim kvartetom nastupa Vlada Maričić, jedan od najuspešnijih džez pijanista u Srbiji, zatim niška grupa „“EYOT“, kao i Lena Kovačević.

Poslednje večeri valjevskog Džez festa, u subotu, 27. novembra, nastupaju Edin Karamazov i Kaliopi, kao Vasil Hadžimanov Band.

Svi koncerti održavaju se od 20 časova u valjevskom Centru za kulturu, a pokrovitelj festivala je Grad Valjevo.  Cena pojedinačne ulaznice za petak i subotu je 300 dinara, a za obe večeri 500 dinara. Zbog epidemioloških mera publika će moći da ispuni samo pola sale.

Inače, zbog epidemiološke situacije prošlogodišnji Džez fest je održan u onlajn format, putem zvaničnog Jutjub kanala.

2 komentara na “Džez fest od 25. do 27. novembra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *