nedelja, 21. jula 2024.

Firma iz Valjeva na Divčibarama gradi tri stambeno-poslovna objekta

Objavljeno: 30. maja 2022.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Privredno društvo „Gradilište“ iz Valjeva, čiji su vlasnici Bojan Tomašević i Aleksandar Simić, na Divčibarama, na adresi Poručnika Savičića i Radića, gradi tri stambeno-poslovna objekta apartmantskog tipa.

Kako je objavila Ekapija, prvi objekat poseduje 26 apartmana i četiri poslovna prostora, drugi 30 apartmana i četiri poslovna prostora, a treći takođe 30 apartmana i četiri poslovna prostora.

Projektovano je 27 parking mesta, od toga 2 PM za osobe sa invaliditetom.

Ukupna bruto građevinska površina nadzemno objekta 5.474 m2, ukupna bruto izgrađena povšina 5.831 m2, ukupna neto građevinska površina 4.514,40 m2, a ukupna spratnost objekata: Su+Pr+Pk1+Pk2+Pk3+Pk4.

Prema građevinskoj dozvoli, ukupna predračunske vrednosti radova iznosi 210.000.000 dinara, a rok za završetak radova je oktobar 2024. Godine, piše Ekapija.

Sedište preduzeća „Gradilište“ i „Kompresor ing” na istoj adresi

Suvlasnici firme „Gradilište“, koji imaju po 50 odsto vlasništva su Bojan Tomašević, koji je direktor građevinskog preduzeća „Kompresor ing“ i Aleksandar Simić.

Prvobitno, pored Bojana Tomaševića, suvlasnik i direktor firme “Gradilište” od osnivanja je bio aktuelni član Gradskog veća Vladimir Blagojević, koji je, prema podacima iz APR-a, svoj udeo u ovoj firmi preneo na Aleksandra Simića 3. septembra 2020. godine, dok je za člana Gradskog veća izabran 18. avgusta iste godine.

Prema podacima iz Agencije za privredne registre, sedište firme “Gradilište“, koja je osnovana 2019. godine, je na istoj adresi gde je i sedište firme „Kompresor ing“, a to je Suvoborska bb.

Izvor: Ekapija/ Patak online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *